Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست خبرگزاری تقریب، محمد جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در  وبینار بین المللی سفیر وحدت و مقاومت که به مناسبت اولین سالگرد رحلت حسین شیخ الاسلام معاون فقید بین الملل مجمع تقریب برگزار شد، در سخنانی اظهار داشت: یک سال از درگذشت نابهنگام برادر عزیزم حسین شیخ الاسلام که نزدیک به 42 سال افتخار آشنایی او را داشتم، گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برادری که دوستی نزدیک، همکاری مهربان و همراهی صادق و بی آلایش بود. حسین شیخ الاسلام نمونه بارز یک دیپلمات وارسته و دلبسته به انقلاب بود. حسین هیچ گاه در زندگی واقعیات و حقیقت را فدای مصالح خود نکرد. همیشه برای آنچه که باور داشت کوشید، صحبت و تلاش کرد.

وی افزود: بسیار حیف بود که بلای کرونا حسین را بسیار زودتر از آنچه باید در شرایط عادی دار فانی را وداع می کرد، از همه ما گرفت. درگذشت او خسارتی برای همه ما بود. چه آنهایی که با همه دیدگاههایش موافق بودند و چه آنهایی که برخی از دیدگاههایش را قبول نداشتند. اما همه اذعان و باور داشتیم که حسین با صداقت و بی پیرایه سخن می گفت. او برای باورهایش می جنگید و برای اعتلای انقلاب و اسلام و ایران تلاش می کرد و دلش فقط برای اینها می تپید. حسین شیخ الاسلام شخصیتی واقعا باورمند به اهداف و اصول انقلاب اسلامی بود. او در حوزه مقاومت سابقه بسیار بی نظیری از خود به یادگار گذاشت. شخصیتی که با درک خوب از تحولات بین المللی همواره آماده گفت و گو و شنیدن و تبادل نظر بود. حسین همواره ایده پرداز و دارای ایده های جدید بود. آزاد فکر می کرد و آزاداندیش بود و برای رسیدن به اهداف انقلاب هیچ گاه ملاحظه شخصی و سازمانی نداشت. او دیدگاههایش را با کمال صداقت بیان می کرد و کاری به خوشامد و خوش نیامدن هیچ کسی نداشت. شخصیت برجسته انقلابی حسین شیخ الاسلام در خاطر همه ما در وزارت خارجه، مجلس شورای اسلامی و هر جا که او در آنجا حضور داشت، باقی خواهد ماند.

وزیر خارجه در ادامه بیان داشت: آشنایی من با حسین شیخ الاسلام از انجمن اسلامی دانشجویان آمریکا و کانادا در حوزه برکلی بود. او از موسسین و فعالان اصلی این حوزه بود و پیش از انقلاب اسلامی همه وقت خود را برای خدمت به این حرکت اصیل دانشجویی در آمریکا و کانادا گذاشت و به محض پیروزی انقلاب سراسیمه به ایران برگشت تا در کنار مردم و در خدمت آنها باشد. به عنوان کسی که توسط حسین شیخ الاسلام تشویق شدم تا رشته تحصیلی خود را تغییر دهم و به رشته روابط بین الملل روی بیاورم، این واقعیت برای من محرز است که او از ابتدای انقلاب به نیازهای کشور به دیپلمات و علوم انسانی توجه ویژه ای داشت و این نیازها را به خوبی درک می کرد. این در حالی است که پس از انقلاب هم بر اهمیت مقاومت و ایجاد جبهه مقاومت در جهان اسلام تمرکز کرد و در این زمینه هم موفقیت های بسیار زیادی را در منطقه به دست آورد. نام حسین شیخ الاسلام نامی آشنا در سوریه و لبنان است. او در حالی به عنوان یکی از سفرای موفق جمهوری اسلامی ایران در سوریه شناخته می شد که در دوران مسئولیتش در سفارت برای نزدیکی دو ملت و همبستگی اقتصادی بین دو کشور تلاش فراوان کرد. او به عنوان پشتیبان مقاومت، نظریه پرداز مقاومت بود و در همراهی و حمایت از جریانهای مقاومت در منطقه پیشرو و نامی آشنا در منطقه ما و در حوزه مقاومت بود.

وی در پایان تصریح کرد: امروز همزمان با برگزاری مراسم حسین شیخ الاسلام توسط دوستانش در تهران، مراسم مشابهی توسط دوستانش در لبنان بر گزار می شود. دوستانی که همه از سران مقاومت از شیعه و سنی و سایر مذاهب و اقوام هستند. سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید حسن نصرالله در جلسه ما نشان دهنده این علاقه عمیق رهبران مقاومت به مرحوم حسین شیخ الاسلام است.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: حسین شیخ الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۰۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن رضایی» در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

کد خبر 6096438 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • سفر فضاپیمای چینی به قسمت دوردست ماه آغاز شد
  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • تلاش محسن رضایی برای وحدت در جبهه انقلاب
  • آغاز دور جدید اکتشافات چین در نیمه پنهان ماه
  • شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا
  • عیادت امیرعبداللهیان از یک دیپلمات سوری
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است