Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از کالا خبر، براساس امیدنامه پذیرش این دو محصول، ۵۸۷۷ تن تایر شرکت لاستیک بارز کردستان معادل ۸۱۰ هزار حلقه لاستیک و ۴۲۹۳ تن تایر خودرو شرکت گروه صنعتی بارز معادل ۵۵۰ هزار حلقه لاستیک می شود که به این ترتیب در مجموع ۱۰ هزار و ۱۷۰ تن تایر معادل «یک میلیون و ۳۶۰ هزار حلقه تایر» در بازار فرعی پذیرش و آماده عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تعهد شستا در مسیر شفافیت

محمد رضوانی‌فر، مدیرعامل شستا نیز در خصوص پذیرش تایر در بورس کالا گفت: با پذیرش و عرضه تایر خودرو بارز کرمان و تایر بارز کردستان به عنوان زیر مجموعه های شستا در بورس کالای ایران، تعهد شستا به ذی‌نفعان و سهام‌داران در مسیر شفافیت و سودآوری ادامه پیدا می کند.

مهدی فکری، مدیرعامل گروه صنعتی بارز (سهامی عام) نیز بیان داشت که با عنایت به اینکه گروه صنعتی بارز به عنوان بزرگترین تولید کننده تایر در کشور، موفق به اخذ مجوز عرضه تایر در شرکت بورس کالای ایران شده است، لذا در راستای شفافیت هرچه بیشتر و سهولت امر، فعالان محترم و متقاضیان گرامی می‌توانند از این به بعد، جهت خرید تایر به صورت مستقیم به بورس کالای ایران مراجعه نمایند.

بازار تایر یک گام دیگر به تعادل نزدیک شد

وب سایت خبری پیشرانه نیز در گزارشی به پذیرش تایر خودرو در بورس کالای ایران پرداخته است که این رویداد صنعت تایر را یک گام به حذف واسطه‌ها نزدیک می کند. 

کمتر از یک سال از حذف ارز دولتی صنعت تایر و واردات آن می‌گذرد اقدامی که باعث شد تا این بازار با صف‌های طولانی برای خرید تایر با قیمت دولتی مواجه شود و فاصله قیمت کارخانه و بازار چندین برابر شود. نمایندگی‌ها کمبود لاستیک به دلیل توزیع نشدن لاستیک از طرف کارخانه‌های تولیدکننده را دلیل این روند اعلام می‌کردند و به اعتقاد تولیدکنندگان، روند معمولی تولید ادامه داشته و واسطه‌ها منجر به بهم ریختن آرامش بازار شده‌اند.

به هر ترتیب این روند تا مدت‌ها ادامه داشت تا این‌که با آزادسازی قیمت تایر و کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار، وضعیت تا اندازه‌ای بهبود یافت و حال در تازه‌ترین اقدام مقررشده تا تولیدات دو شرکت در بورس کالا عرضه شود تا در صورت به بار نشستن این تصمیم، سایر تولیدکنندگان نیز به عرضه محصولات خود در بورس کالا تشویق شده و گامی در جهت حذف دلالان برداشته شود.

مصطفی تنها، سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران با اشاره به نخستین تجربه تایرسازان برای ورود به بورس کالا می‌گوید: به‌طور قطع این تجربه نخست برای فعالان این حوزه بوده و در صورت موفقیت و کسب دستاوردهایی همچون حذف دلالان و واسطه گران از بازار می‌تواند سایر شرکت‌ها را برای حضور در بورس کالا تشویق کند.

وی با اشاره به گروه صنعتی بارز به شستا می‌افزاید: فعالان صنعت تایر با توجه به شرایط فعلی بازار پیش ‌از این تنها نسبت به تأمین مواد اولیه مورد نیاز خود از بورس کالا اقدام کرده و محصول نهایی خود را در بورس عرضه نکرده بودند و ارزیابی‌های اولیه حاکی از آن است که با این اقدام امکان دور زدن واسطه‌ها و کاهش فاصله تولیدکننده و مصرف‌کننده وجود دارد.

تنها در خصوص وضعیت کشف قیمت تایرها در بورس نیز اظهار می‌کند: به‌طور قطع قیمت پایه‌ای برای محصولات تعیین و بر اساس آن قیمت وارد بورس و معاملات خواهند شد و این قیمت با نوسانات بورس متغیر خواهد بود.

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران تصریح می‌کند: قیمت پایه اعلامی به بورس از سوی تولیدکنندگان و با در نظر گرفتن هزینه‌های تولید و قیمت تمام‌شده محصولات خواهد بود و این قیمت مبنای معاملات قرار می‌گیرد و با تغییر قیمت‌ها در بورس نیز این قیمت متغیر خواهد بود.

پربیننده ترین بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس امروز (۱۸خرداد) / اقبال ۶۵میلیاردی حقیقی ها به وبملت ​چگونه برای موفقیت در بورس به اطلاعات با کیفیت دسترسی داشته و بهتر تصمیم گیری کنیم؟ سنگین‌ ترین صف‌ های خرید و فروش در بورس (۱۸خرداد) / اقبال به بانکی‌ ها شدت می‌ گیرد؟ ارزش سهام عدالت من (۱۸ خردادماه) سنگین ترین صف های خرید و فروش / تقاضای خرید در بازار محو شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس کالا انتخابات ۱۴۰۰ بورس کالای ایران گروه صنعتی بارز بورس کالا هزار حلقه صنعت تایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۳۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال میرزایی رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر کشور اظهار کرد: از ابتدای سال، شاهد افزایش نرخ نهاده‌های تایر هستیم و با افزایش نرخ بیست درصدی در رینگ تایرهای سبک، تولید تایر در کشور نیز افزایش قابل توجهی یافت.

وی افزود: با افزایش تولیدی که در ماه‌های اخیر صورت گرفته است و با افزایش ۲۰ درصدی تولید در سال جاری، تمام نیازهای کشور را پوشش خواهیم داد.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: با افزایش تولید غیر از رینگ ۱۳ شاهد هیچ گونه التهابی در تقاضا و عرضه تایر در کشور نیستیم. حتی می‌توان گفت که مردم می‌توانند سایزهای بالاتر از ۱۵ را نیز زیر قیمت مصوب تهیه کنند.

وی اظهار کرد: برای رینگ ۱۳ نیز حجم تولید افزایش خواهد یافت و این التهاب از بین خواهد رفت. در زمینه خودروهایی چون پژو ۲۰۶ التهاب در اواخر سال گذشته از بین رفت.

میرزایی افزود: با توجه به حجم بالای تولید نباید برای مردم سهمیه ایجاد کنیم. باید بستری را ایجاد کنیم که مشتری به راحتی احراز هویت شود و محدودیتی نیز برای ایشان ایجاد نکنیم؛ مثلاً برای یک مسافر که به شهر دیگر آمده است نباید از وی کارت سبز بخواهیم. برای این سامانه کافی است که کارت ماشین و کارت ملی همراه خریدار باشد و قرار نیست که این محدودیت‌های بیش از حد را اعمال کنیم.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر تصریح کرد: معتقد هستیم اگر قرار به پایش است نباید شرایطی ایجاد کنیم که ثبت نام در سامانه‌ای انجام شود و هفته بعد به وی بگوییم که شما شرایط احراز یک تایر را دارید یا خیر؟ وقتی موجودی بازار مناسب است نباید نگران کمبود تایر باشیم زیرا هم تولیدات ما بالا و هم واردات مطلوب است. اگر قرار است ارز تولیدکننده را فراهم کنیم باید میزان فروش شرکت را نیز بالا ببریم.

وی اظهار کرد: نظر ما این است که شرایط سامانه باید به شکلی باشد که متوجه پایش نشود ولی در عین حال پایش هم انجام شود. دریافت کارت سبز و کد ده رقمی و استعلام از چهار سامانه برای دریافت یک لاستیک واقعاً کار صحیحی نیست. این در حالی است که با کد ملی و کارت ماشین به راحتی می‌توانیم استعلامات لازم را انجام دهیم.

میرزایی گفت: با توجه به اینکه حجم تولید در سه ماه گذشته افزایش یافته در زمینه تایر ۱۳ مشکل خاصی در روزهای آینده نخواهیم داشت.

کد خبر 6095611 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»