Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در دومین جشنواره تحقیقات سلول های بنیادی و خون ساز برتر ایران، ویژه پروفسور اردشیر قوام زاده با اشاره به خصوصیات اخلاقی برجسته ایشان تصریح کرد: شناخته شدن به عنوان یک جهادگر در مجموعه جهاد دانشگاهی نیازمند بهره مندی از خصوصیات ویژه‌ای است و مصداق عینی یک جهادگر واقعی را در وجود پروفسور قوام زاده می‌بینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، دومین جشنواره تحقیقات سلول های بنیادی و خون ساز برتر ایران، ویژه پروفسور اردشیر قوام زاده، با همکاری انجمن سرطان شناسی و خون شناسی پزشکی ایران و پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشکاهی صبح امروز (پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱) در تالار شهیدان پیرویان بیمارستان شریعتی برگزار شد.

 دکتر رامین صرامی فروشانی، رییس پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و رییس کمیته سلول درمانی و فناوری های نوین پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دومین جشنواره تحقیقات سلول های بنیادی و خون ساز برتر ایران، ویژه پروفسور اردشیر قوام زاده تاکید کرد: شناخته شدن به عنوان یک جهادگر در مجموعه جهاد دانشگاهی نیازمند بهره مندی از خصوصیات ویژه ای است و مصداق عینی یک جهادگر واقعی را در وجود پروفسور قوام زاده می بینیم. یک پزشک نمونه که هیچگاه به منافع شخصی خود توجه نکرده و همواره به فکر بیماران بوده است.

دکتر صرامی فروشانی افزود: ایشان در عین حال یک مدیر توانمند و جهادی است و تا کاری که برعهده گرفته است را به سرانجام نرساند، دست از کار نمی کشد و همواره به فکر خدمت به مردم و کشور است.  حاصل سال ها تلاش ایشان، تربیت شاگردانی است که امروز خود به متخصصانی برجسته تبدیل شده اند.   

دکتر صرامی فروشانی خاطر نشان کرد: افتخار ما در پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی است که از وجود ارزشمند استاد پروفسور قوام زاده بهره مند هستیم.

توسعه فناوری، سیاست راهبردی جهاد دانشگاهی

رییس پژوهشکده سرطان معتمد افزود: در جهاد دانشگاهی بحث توسعه فناوری را به عنوان سیاست راهبردی در پیش گرفته این و همین راهبرد را در پژوهشکده سرطان معتمد نیز در دستور کار قرار داده ایم. در حوزه توسعه  فناوری های پیشرفته درمان (ATMP) تلاش های زیادی صورت گرفته است و با حضور پروفسور قوام زاده در پژوهشکده سرطان معتمد، نقطه عطفی در فعالیت های این مجموعه حاصل شده است.

دکتر صرامی فروشانی خاطر نشان کرد: ۸ پروژه فناورانه را در پژوهشکده سرطان معتمد در دست انجام داریم و یکی از بالاترین بودجه های پژوهشی جهاد دانشگاهی به این پروژه های مهم تزریق می شود که این مسئله بخاطر حضور و اعتمادی است که به پروفسور قوام زاده وجود دارد.

رییس کمیته سلول درمانی و فناوری های نوین پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: در بحث سلول درمانی هم به این نکته اشاره کنم که پیوند مغز استخوان به خوبی انجام می سود، اما بحث سلول درمانی بسیار گسترده است و فقط محدود به سلول های بنیادی نیست. در عمل اینقدر که در پیوند مغز استخوان کار انجام شده است، در بخش بالین بیمار کارهای مطلوب انجام نشده است و بحث اصلی رگولیشن‌ها است. جمعی از بهترین متخصصان با تشکیل کارگروه، به دنبال تعیین سیاست ها، رگولیشن ها و تخصیص درست منابع در این بخش هستند و امیدواریم تلاش ها به نتیجه مطلوب برسد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی ، پروفسور اردشیر قوام زاده

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد پژوهشکده سرطان معتمد معتمد جهاد دانشگاهی پروفسور قوام زاده سلول های بنیادی سلول درمانی یک جهادگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۵۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان گفت: جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

مسعود ابراهیمی امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از جهاد دانشگاهی خراسان رضوی که میزبان این رویداد ملی است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی نیازی به معرفی ندارد، اما لازم به ذکر است که طی چهار دهه گذشته این نهاد خدمات مفید و موثری را به کشور عرضه کرده و در حوزه‌های علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناوری سعی در رفع نیازهای جامعه داشته است‌.

وی بیان کرد: در رویکردی جدید و نو در حوزه فناوری، جهاددانشگاهی مصمم است که به شکل موثرتر و پررنگ‌تری جایگاه خود را در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور بازتعریف کند و نقش‌آفرین موثری در این زمینه باشد. ما به عنوان نهاد واسط دانشگاه‌ها، مراکز علمی، نهادهای سیاست‌گذار و نهادهای تامین مالی نقشی کلیدی برای خود تعریف کرده‌ایم تا بتوانیم این نهادها را برای رفع نیاز جامعه گرد هم آوریم و با هم متصل کنیم. این رویداد ملی مبتنی بر این نگاه شکل گرفته است و منشاء آن آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه صنایع غذایی است.

رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان عنوان کرد: این اولین آزمایشگاه ساخت سریع در حوزه مواد غذایی در سطح کشور است. امیدواریم منشاء اثرات مفید و سازنده‌ای در این عرصه شود و مثال خوبی برای تکثیر در سطح کشور باشد. همچنین جهاددانشگاهی آمادگی کافی برای بازتعریف نقش خود نه تنها در صنعت غذا بلکه در شاخه‌های مختلف صنعت را داراست و این آمادگی را اعلام می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • حادثه یسنا مصداق بارز همدلی، نوعدوستی و همبستگی است
  • امام جمعه اهل سنت کلاله: حادثه یسنا مصداق بارز همدلی، نوعدوستی و همبستگی است
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور